“سلمى أبو ضيف” تروي قصصها مع التحرش منذ الطفولة بعد أزمة طالب الجامعة الأمريكية
آخر تحديث GMT13:36:18
 العرب اليوم -

“سلمى أبو ضيف” تروي قصصها مع التحرش منذ الطفولة بعد أزمة طالب الجامعة الأمريكية

 العرب اليوم -

 العرب اليوم - “سلمى أبو ضيف” تروي قصصها مع التحرش منذ الطفولة بعد أزمة طالب الجامعة الأمريكية

الفنانة سلمى أبو ضيف
القاهرة - العرب اليوم

روت الفنانة سلمى أبو ضيف، بعض قصصها مع التحرش منذ طفولتها، وذلك تزامنًا مع واقعة الطالب أحمد بسام زكي، والمعروف بـ”متحرش الجامعة الأمريكية”، والذي تحرش بعددٍ من الفتيات، واغتصبهن.وظهرت أبو ضيف في بث مباشر على حسابها الشخصي بـ”انستجرام”، تحدثت فيه عن المواقف التي مرت بها، فقالت: “كنت حابه أتكلم في موضوع الولد اللي اتحرش واغتصب 100 بنت؛ لأن الموضوع ده يهمني ويهم كل البنات اللي موجودة في مصر لأن تقريبًا مفيش بنت معرفهاش متعرضتش لتحرش في حياتها من وهي صغيرة لحد دلوقتي.. لما جيت اتكلمت مع صحابي قبل كده منهم اللي حكالي قصص أنا مش قادرة أصدقها”.واستكملت: “وفي حاجات أنا مريت بيها.. وأنا صغيرة مثلًا، دكتور قرر لأن أنا بنت صغيرة وهو محل ثقة عنده الحق إن هو يقرب مني بطريقة مش مريحة، ويمسكني بطريقة مش مريحة، أو سواق الباص بتاع المدرسة يحط إيده على رجلي بطريقة مش لطيفة وحاجات كتير.. لكن أنا قولت لمامتي مثلًا في قصة الدكتور وعمرنا ما روحنا تاني”. وتابعت: “أنا عايزه أقول بس اللي يحصله حاجة يروح يتكلم مع أهله والأهالي لازم تبقى حاطه محل ثقة في أطفالها إن أي حاجة تحكهالها متاخدهاش بطريقة تعنيفية، أو تمنعهم بالعكس لازم يعرفوا يبنوا الثقة اللي بينهم وبين أطفالهم عشان يجوا يحكولهم أي حاجة.. عشان الواحد وهو صغير لما بيتحط في المواقف دي مبيعرفش يتصرف خالص.. وأكيد طفل صغير مش هيعرف يتصرف، أو بنت عامةً مش هتعرف تتصرف في حاجة زي كده، فأول حد الواحد بيبقى حابب يحكيله هو أهله”.واختتمت، ناصحةً الفتيات بإفضاح هؤلاء المتحرشين وعدم الخوف، فقالت: “قولي متخافيش وبجد متفتكرش إن أنت عندك الحق إنك تعمل أي حاجة، لأن حاجات سوشيال ميديا بتضايقني، بشوف حاجات إن واحد مدي نفسه الحق إنه يبعت صورة مش عارفة أحطها في الكلام إزاى هقولها إزاي.. بس مين إداك الحق إنك تعمل كده”، وتابعت “اللي هيفرق إن الولد ده ياخد جزاته عشان يبقى عبرة لغيره، والناس تعرف إن اللي بيعمل حاجة غلط بيتعاقب وبيتحاسب عليها.. وإحنا المفروض منسكتش تاني المفروض لو أي حاجة حصلت من الحاجات دي نحكي ونقول؛ لأن طول ما احنا مش بنتكلم ومش بنقول كل حاجة هتفضل زي ما هي”.


قد يهمك أيضــــــــــــــــًا : 

  سلمى أبو ضيف تعود بإطلالة صيفية جريئة

  سلمى أبو ضيف تحذف صور حبيبها الإيطالي جميعها عبر حسابها على "إنستغرام"

 

arabstoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

“سلمى أبو ضيف” تروي قصصها مع التحرش منذ الطفولة بعد أزمة طالب الجامعة الأمريكية “سلمى أبو ضيف” تروي قصصها مع التحرش منذ الطفولة بعد أزمة طالب الجامعة الأمريكية



إطلالات مايا دياب بالأحمر تعكس أناقة رومانسية في أجواء عيد الحب

بيروت ـ العرب اليوم

GMT 06:23 2026 الإثنين ,09 شباط / فبراير

صيحات جمالية مستوحاة من نجمات مسلسلات رمضان 2026
 العرب اليوم - صيحات جمالية مستوحاة من نجمات مسلسلات رمضان 2026

GMT 04:47 2026 الثلاثاء ,10 شباط / فبراير

موسكو تحت الثلوج وجهة مفضلة لعشاق السياحة الشتوية
 العرب اليوم - موسكو تحت الثلوج وجهة مفضلة لعشاق السياحة الشتوية

GMT 04:06 2026 الثلاثاء ,10 شباط / فبراير

ديكورات تجمع الأصالة والروح الرمضانية في المنزل
 العرب اليوم - ديكورات تجمع الأصالة والروح الرمضانية في المنزل

GMT 07:08 2026 الثلاثاء ,10 شباط / فبراير

زيت الزيتون ومرق الكوارع وتأثيرها على الأمعاء
 العرب اليوم - زيت الزيتون ومرق الكوارع وتأثيرها على الأمعاء

GMT 07:01 2026 الإثنين ,09 شباط / فبراير

6 شهداء في عدوان إسرائيلي مستمر على غزة

GMT 20:26 2026 الجمعة ,06 شباط / فبراير

4 فوائد لتناول الزبادى على السحور يوميا

GMT 06:23 2026 الإثنين ,09 شباط / فبراير

صيحات جمالية مستوحاة من نجمات مسلسلات رمضان 2026

GMT 19:40 2026 الجمعة ,06 شباط / فبراير

النصيري يقود النمور وغياب رونالدو عن العالمي

GMT 02:44 2026 الأحد ,08 شباط / فبراير

لماذا غاب الإسرائيليون عن قوائم إبستين؟!
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Arabstoday Arabstoday Arabstoday Arabstoday
arabstoday arabstoday arabstoday
arabstoday
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche, Achrafieh Beirut - Lebanon
arabs, Arab, Arab