تارا عماد وأحمد مالك يكشفان حقيقة وجود علاقة عاطفية بينهما
آخر تحديث GMT06:23:33
 العرب اليوم -

تارا عماد وأحمد مالك يكشفان حقيقة وجود علاقة عاطفية بينهما

 العرب اليوم -

 العرب اليوم - تارا عماد وأحمد مالك يكشفان حقيقة وجود علاقة عاطفية بينهما

الفنانة تارا عماد
القاهرة ـ العرب اليوم

حل الفنانان تارا عماد وأحمد مالك ضيفين على الإعلامي الإماراتي أنس بوخش في برنامجه "ABtalks"، حيث كشفا عن حقيقة وجود علاقة عاطفية بينهما، مؤكدين أن علاقتهما التي حيّرت الجمهور، خاصة مع التفاهم والانسجام الواضح بينهما تخرج عن كونها علاقة رومانسية، وأن هناك ما هو أعمق من مجرد زمالة أو تعاون مهني.

وكشف مالك وتارا، كواليس علاقة بدأت منذ الطفولة وتحولت الى رابط إنساني نادر، حيث تحدثت تارا عن مالك قائلة: "أنا بحب أحمد من قلبي... بجد! هو واحد من أكتر الناس اللي ساعدوني وألهموني في حياتي، ومكانوش بس موجودين علشان يقفوا جنبي وقت ما كنت محتاجة للدعم، لأ... ده خلاني أشوف الدنيا بمنظور مختلف".

أضافت: "أنا بعتبره أخويا، وهو عارف كده كويس هو أكتر شخص شجعني إني أبقى على طبيعتي، وأثق في نفسي وأنا فخورة جدًا بعلاقتنا، وبحب الطريقة اللي أحمد بيهتم بيها بشغله، إزاي ممكن يقعد يفكر في جملة واحدة علشان يقولها بشكل أحسن هو دايما عايز يتطور، وده بيلهمني جداً".

في المقابل، تحدث أحمد مالك عن علاقته بتارا عماد، مؤكدًا أنها علاقة صداقة متينة ومليئة بالتقدير والإعجاب، لكنه شدد على أنها خالية تمامًا من أي طابع رومانسي.

وقال عنها: "أنا وتارا بقالنا سنين صحاب، وعلاقتنا دايمًا كانت أفلاطونية تمامًا، يعني من غير أي حاجة رومانسية، أنا وهي بدأنا مع بعض في التمثيل.. وبقينا في نفس الشركة كمان.. يعني ساعات الحياة بتحط حد في طريقك يكون سند".

أضاف: "تارا عندها سحر كده، بيخلي أي حد يشوفها ينبهر بيها من أول مرة اشتغلت معاها، حسيت إنها عندها روح جميلة ونور جواها هي بتهتم بالناس، بالحيوانات، بالمجتمع... وفي حاجات كتير بنختلف فيها، بس برضه بنتقابل في حتة عميقة جداً".

وختم مالك حديثه: "أنا وتارا بدأنا التمثيل وإحنا صغيرين، وشوفنا حاجات كتير سوا، وده خلى في بينا رابط خاص، بنفهم بعض من غير كلام، الناس دايما بتتكلم عن الحب اللي بين ولد وبنت، بس قليل قوي اللي بيقدروا يشوفوا جمال الحب اللي في الصداقة الحب ده كبير، ومش لازم يبقى فيه رومانسية علشان يكون حقيقي أنا بحب تارا، وباحترمها جدًا... وهي حد مهم جدًا في حياتي".

قد يهمك أيضــــاً:

أحمد مالك يكشف مفاجأة عن "ولاد الشمس" وحلمه الذي تحقق

تارا عماد تشارك في مهرجان القاهرة السينمائي بفيلم "آخر ليالي الصيف"

arabstoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

تارا عماد وأحمد مالك يكشفان حقيقة وجود علاقة عاطفية بينهما تارا عماد وأحمد مالك يكشفان حقيقة وجود علاقة عاطفية بينهما



ميريام فارس تتألق بإطلالات ربيعية مبهجة

القاهرة ـ العرب اليوم

GMT 14:03 2025 الجمعة ,02 أيار / مايو

مصرع شخصين إثر تسرب نفطى فى البحرين

GMT 14:24 2025 الجمعة ,02 أيار / مايو

زلزال يضرب تشيلي بقوة 7.5 ريختر

GMT 09:26 2025 السبت ,03 أيار / مايو

مؤلم فى عاصمتين

GMT 14:08 2025 الجمعة ,02 أيار / مايو

الذهب يسترد بريقه بعد هبوط أسبوعين

GMT 05:46 2025 السبت ,03 أيار / مايو

وفاة زوج كارول سماحة المنتج وليد مصطفى

GMT 03:55 2025 الجمعة ,02 أيار / مايو

أبرز توقعات برج الحمل في شهر مايو / أيار 2025
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Arabstoday Arabstoday Arabstoday Arabstoday
arabstoday arabstoday arabstoday
arabstoday
بناية النخيل - رأس النبع _ خلف السفارة الفرنسية _بيروت - لبنان
arabs, Arab, Arab