بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها
آخر تحديث GMT23:42:26
 العرب اليوم -
مجلس الأمن يبحث تثبيت وقف إطلاق النار في غزة وضمان تدفق المساعدات الإنسانية بورصة الدار البيضاء تنهي تداولاتها على وقع الانخفاض مجلس الوزراء اللبناني طالب الدول الضامنة بالضغط باتجاه تطبيق اتفاق وقف الأعمال العدائية مع إسرائيل مجلس السيادة في السودان ينفي وجود مفاوضات مباشرة أو غير مباشرة بين الجيش وقوات الدعم السريع في واشنطن دولة الإمارات تدين مصادقة الكنيست الإسرائيلي على مشروعي قانونين لفرض السيادة على الضفة الغربية المحتلة نتنياهو يشيد بدور ترامب في التعاون مع الدول العربية للمساعدة في إطلاق سراح الرهائن الإسرائيليين من غزة أحياء وزير الخارجية القطري يؤكد ضرورة تضافر الجهود الإقليمية والدولية لضمان تطبيق اتفاق غزة بما يحقق السلام المستدام والاستقرار في المنطقة ألوية العمالقة في اليمن تعلن ضبط سفينة إيرانية محملة بأسلحة ومنتجات إيرانية كانت متجهة إلى الحوثيين قرب باب المندب وزير الخارجية الإسرائيلي جدعون ساعر يقول إن الولايات المتحدة هي أعظم صديق لإسرائيل ويعبّر عن امتنانه لإدارة ترامب على دعمها المستمر زلزال بقوة 4.5 درجة يضرب جزيرة رودس اليونانية
أخر الأخبار

بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها

 العرب اليوم -

 العرب اليوم - بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها

الإعلامية بسمة وهبة
القاهرة_ العرب اليوم

نشرت الإعلامية بسمة وهبة عبر حسابها الشخصي موقع تبادل الصور والفيديوهات "إنستجرام"، فيديو تطلب فيه من السيدات المصابات بسرطان الثدي في دولة الإمارات التواصل معها من خلال الرسائل. وجاء في فيديو "وهبة": "مساء الخير من فضلكم أي مصابات بسرطان الثدي بدولة الإمارات التواصل معي على الخاص ومنتظرة رسائلكم".

عرضت الإعلامية بسمة وهبة، فيديو جديد لها من لندن، وذلك عبر قناتها على موقع "يوتيوب"، وظهرت خلاله وهي تمسك مسبحة صفراء في يدها، وفي الخلفية القرآن الكريم بصوت أحد القراء، حيث أكدت في الفيديو خروجها من المستشفى ورغبتها في العودة لمصر.

وقالت "وهبة": "الحمد لله أنا خرجت من المستشفى لكن أنا مخنوقة ومش قادرة أقعد في لندن، وقلت للدكتور بتاعي ليه عايزني أقعد فقالي أي حد يعمل عملية لازم يبقى جنب الدكتور والمستشفى، وأنا اقترحت عليه اقتراح قولت له لو أنا تعبت أو جرى لي حاجة هبقى أجي وأنا عندي يقين أني هبقى كويسة لأني في مصر ببقى كويسة".

وأضافت: "جوزي وحشني وبنتي خديجة وحشتني وأهلي وحشوني ونفسي أنزل عشان أروح لعبدالعزيز وعبدالرحمن وأسافر لهم لو ربنا أراد وسهل ومش قادرة أقعد في لندن بتخنق واديني قاعدة في الأوتيل عاملة إيه يعني ولا حاجة".

وأكدت الإعلامية أنها قررت العودة لمصر: "أنا هنزل مصر مش قادرة وبعدين أنا استخرت الله وربنا ييسر اللي فيه الخير وأنا محضرة الشنط وهنزل مش قادرة أقعد بصراحة ومش عارفة قولتها قبل كده وبعيدها تاني الناس اللي عايشة برة مصر مش غصب عنها لكن بمزاجها وفيه ناس بتدرس وناس بتاكل عيش وناس عندها منح ووظايف وفيه ناس عندهم اختيار بس اختاروا برة لكن أنا مبعرفش".

وأوضحت "وهبة"، أنها تفضل مصر عن لندن: "هوا مصر حاجة تانية ولو أني في مصر مبخرجش ولا بنزل ولا بطلع ولا بروح ولا باجي لكن لو حتى قاعدة في البيت أو اوضتي أو مكتبي أحسن من أني أخرج هنا كل يوم الجو هنا سيئ وكئيب ولندن مبقتش لندن ومعظم المحلات قافلة والمولات فاضية والناس مرعوبة وأحنا عندنا مصر أحلى وأحسن".

وأشارت بسمة وهبة أنها السبب في تأجيل حفل خطوبة ابنة زوجها النائب علاء عابد: "الغلبانة نادين بنت جوزي علاء عايزة تعمل خطوبتها بقالها 3 شهور وأنا مطلعة عنيها وهو في عز ماهو محتاج زوجته وأنا تعبانة وعاملة عملية وهو اللي بيعتذر لي أنه مش معايا وأنا اللي بعتذر له أني مش معاه والمفروض أبقى واقفة جنبه ومعاه الله يصلح حاله وييسر له اللي فيه الخير".

وأضافت: "عايزة أنزل أشوف شغلي وافتح المطعم بتاعي والكورس اللي أخدته في لندن".

ولفتت الإعلامية بسمة وهبة إلى رغبتها في عمل حملة توعية عن مرض السرطان: "أحنا في شهر أكتوبر ولازم نعمل توعية عن مرض السرطان والكشف المبكر ونفسي أعمل مؤتمر واتكلم مع الناس كلها وكل المرضى ييجوا ويسألوا وأنا أجاوبهم بناء على تجربة مش رأي طبي وهجيب لهم حد رأي طبي وأنا كويسة وهبقى كويسة لو عملت ده".

وأكدت "وهبة"، جديتها في السفر لمصر: "أنا هقوم أحضر الشنط وزهقت واتخنقت هنا" مضيفة: "أول ما هنزل هروح لأم هاشم السيدة زينب لأني بحبها حب مش هقوله ومش هقول بحبها قد إيه ومش عايزة حد يعرف الغرام اللي بيني وبينها"، وتساءلت: "مين هيجي معايا ومين هيجي معايا نعمل خير هناك ونزور أم العواجز صحيح بحبها قوي قوي ووحشتيني يأم هاشم".

 

قد يهمك أيضــــــــــــــــًا :

الإعلامية المصرية بسمة وهبة تكشف آخر تطورات حالتها الصحية

بسمة وهبة تطلب من جمهورها الدعاء قبل دخول غرفة العمليات

arabstoday
المصدر :

Wakalat | وكالات

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها بسمة وهبة تطلب من المصابات بسرطان الثدي بالإمارات التواصل معها



النجمات يتألقن ببريق الفساتين المعدنية في مهرجان الجونة 2025

الجونة ـ العرب اليوم

GMT 18:48 2025 الخميس ,23 تشرين الأول / أكتوبر

منظمة الصحة العالمية تؤكد ان الوضع في غزة لا يزال كارثيا
 العرب اليوم - منظمة الصحة العالمية تؤكد ان الوضع في غزة لا يزال كارثيا

GMT 13:40 2025 الخميس ,23 تشرين الأول / أكتوبر

الملك تشارلز والبابا ليو أول صلاة مشتركة منذ خمسة قرون
 العرب اليوم - الملك تشارلز والبابا ليو أول صلاة مشتركة منذ خمسة قرون

GMT 09:29 2025 الجمعة ,24 تشرين الأول / أكتوبر

إسرائيل تتهم حماس بالتماطل في تسليم جثث الرهائن

GMT 14:49 2025 الخميس ,23 تشرين الأول / أكتوبر

سعر الذهب في مصر يعاود الارتفاع متجاوزاً التسعير العالمي

GMT 11:23 2025 الجمعة ,24 تشرين الأول / أكتوبر

زيت شائع يعزز قدرتك على مكافحة السرطان

GMT 08:15 2025 الأربعاء ,22 تشرين الأول / أكتوبر

زلزال بقوة 4.5 درجات يضرب موغلا جنوب غرب تركيا

GMT 22:00 2025 الخميس ,23 تشرين الأول / أكتوبر

بورصة الدار البيضاء تنهي تداولاتها على وقع الانخفاض

GMT 11:36 2025 الأربعاء ,22 تشرين الأول / أكتوبر

وائل جسار يكشف حقيقة رفضه ألبوم محمد فؤاد بسبب الأجر

GMT 10:44 2025 الخميس ,23 تشرين الأول / أكتوبر

جماهير ليفربول تفاجىء محمد صلاح بعد أزمة الصورة
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Arabstoday Arabstoday Arabstoday Arabstoday
arabstoday arabstoday arabstoday
arabstoday
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche, Achrafieh Beirut - Lebanon
arabs, Arab, Arab