حمو بيكا يكشف مفاجأة في أول تعليق له عن حادث الساحل
آخر تحديث GMT21:26:43
 العرب اليوم -

حمو بيكا يكشف مفاجأة في أول تعليق له عن حادث الساحل

 العرب اليوم -

 العرب اليوم - حمو بيكا يكشف مفاجأة في أول تعليق له عن حادث الساحل

حمو بيكا
القاهرة ـ العرب اليوم

تداول عدد من رواد مواقع التواصل الاجتماعي مجموعة صور لحادث سير بالساحل الشمالي، علقوا عليها أن مطرب المهرجانات حمو بيكا تعرض للحادث وأن سيارته تحطمت بالكامل، وعزز تلك الأقاويل ظهوره في إحدى الصور وهو يقف وسط الزحام.وقال بيكا إن صورة السيارة المنتشرة للحادث ليست سيارته ولكنها سيارة مدير أعماله.وأضاف: "والله ياجماعة في دلوقتي أخبار نازله في حاجات فيها حقيقي وفي حاجات فيها كدب.. هي فعلًا العربية بتاعت مدير أعمالي هو اداها لحد تاني يجيب بيها حاجات، وإحنا في الفندق جالنا تليفون وقالوا الحقوا العربية عامله حادثة، وروحنا بورتو مارينا لقينا الاثنين اللي كانوا في العربية واقعين على الأرض، كان كل هدفنا مش العربية بقى إحنا أهم حاجة اتطمنا على اللي جواها خلاص".
وأضاف: "كان فيه عربيات واقفة صف تاني واقفة في الممنوع، وكان في عربية كان ضهرها كله في الشارع، وهو بيلف الملف خبط العربية دي ومكنش شايف حاجة.. هو دلوقتى بخير وبيتحقق معاه في النيابة ومعاه المحامين بتوعي، كله بيقول عربية حمو بيكا لأ هي عربية مدير أعمالي".وعن ظهوره في الصور المنتشرة للحادث، قال حمو بيكا إنه كان يطمئن على مدير أعماله، مؤكدًا إنه بصحة جيدة ولم يصبه أي مكروه، وتابع: "إحنا كلنا بخير الحمد الله عدت على خير".يذكر أن حمو بيكا روج اليوم لمهرجان جديد بعنوان "سكينة برازيلي"، وهي من توزيع فيجو الدخلاوي.

arabstoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

حمو بيكا يكشف مفاجأة في أول تعليق له عن حادث الساحل حمو بيكا يكشف مفاجأة في أول تعليق له عن حادث الساحل



درّة زروق بإطلالات كاجوال مثالية في صيف 2025

بيروت ـ العرب اليوم

GMT 16:35 2025 الخميس ,17 تموز / يوليو

ميانمار تتعرض لزلزال شدته 3.7 درجة

GMT 05:58 2025 الثلاثاء ,15 تموز / يوليو

انخفاض أسعار الذهب بشكل طفيف

GMT 15:00 2025 الخميس ,17 تموز / يوليو

كيف تنام الحكومة أمام غول البطالة ؟!

GMT 03:23 2025 الأربعاء ,16 تموز / يوليو

إسرائيل تجدد غاراتها على محافظة السويداء

GMT 14:18 2025 الثلاثاء ,15 تموز / يوليو

عواصف وفيضانات مفاجئة تضرب إسبانيا

GMT 04:41 2025 الأربعاء ,16 تموز / يوليو

الذهب يصعد ترقبًا لبيانات التضخم الأميركية

GMT 06:02 2025 الثلاثاء ,15 تموز / يوليو

مسيرات روسية تقتل شخصين في خيرسون
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Arabstoday Arabstoday Arabstoday Arabstoday
arabstoday arabstoday arabstoday
arabstoday
Pearl Bldg.4th floor 4931 Pierre Gemayel Chorniche, Achrafieh Beirut - Lebanon
arabs, Arab, Arab